Nachtfotografie


Voor het maken van een foto is licht nodig. Zonder licht geen foto, juist dit is een uitdaging als u in de avond of nacht gaat fotograferen. 

Fotograferen in het donker is leuk maar niet zo eenvoudig, want je hebt te maken met grote verschillen tussen licht en donker.      De workshop nachtfotografie heeft een praktische insteek, je bent de hele tijd onder begeleiding bezig met fotograferen.
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop moet je in het bezit te zijn van een camera waarbij je de sluitertijd en diafragma handmatig kunt instellen.
Verder heb je een statief nodig en wanneer je in het bezit bent van een draadonstspanner/afstandbediening dan is het aan te raden om deze mee te nemen. Tevens is het handig om een zaklamp mee te nemen.

De workshop nachtfotografie duurt 3 uur en wordt gehouden in het centrum van Zwolle. Aanvangstijd is 19:00 uur en de startlocatie is Brasserie Dunnik

De prijs van deze workshop is € 27,50 p/p.

Interesse? U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier, direct na aanmelding krijgt u per mail een bevestiging en verzoek tot betaling.

 

Nachtfotografie

 

Persoonsgegevens

 

Verzenden