Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor de fotoshoots. Wilt u iets anders, dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor een pakket op maat.

Na de fotoshoot plaats ik de mooiste (bewerkte) foto’s online op een beveiligde pagina en u kunt hier rustig uw foto’s uitkiezen. 

In de omgeving (Rouveen) waar ik woon, zijn veel mooie en geschikte plekken. Voor fotoshoots binnen een kring van 25 km van mijn postcode bereken ik geen kosten voor de kilometers. Voor fotoshoots verder dan 25 km vraag ik € 0,30 per kilometer, de eerste 25 km niet meegerekend. 

Na betaling via Bank of Tikkie, verstuur ik de uitgekozen foto’s digitaal via wetransfer (internet). Voor een meerprijs zijn de foto’s op USB ook mogelijk. Ook is het mogelijk om de foto’s te laten afdrukken. Deze prijs hangt af van het soort foto, grootte, aantal etc + administratiekosten. Meer informatie via het contact formulier.

Wanneer u akkoord gaat met een fotoshoot, dan verleend u tevens toestemming om eventueel foto’s op sociaal media te plaatsen, tenzij u nadrukkelijk anders aangeeft.

Familie fotoshoot

  • Prijzen fotoshoot € 45,00 p/uur.
  • Nabewerking € 30,00 p/uur.
  • Voor een fotoshoot van 1,5 uur reken ik 1 uur nabewerking enz.
  • Keuze uit cq. 15 professioneel bewerkte foto’s (digitaal).
  • Foto’s professioneel laten afdrukken is ook mogelijk, prijzen zie hier boven.