Reisvoorwaarden

Wanneer je een reis boekt, ga je met deze voorwaarden akkoord.

Reissom
Alle op deze website vermelde reissommen zijn per persoon.  Niet bij de reissom inbegrepen zijn (tenzij uitdrukkelijk vermeld): 
reis- en annuleringsverzekering, optionele entreegelden, optionele maaltijden, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten en uitgaven van persoonlijke aard. 

Op tijd boeken
Teneinde teleurstellingen te voorkomen, verzoeken we u om tijdig te boeken. De tickets zijn op aanvraag en de kans bestaat dat er geen plaats meer is, of alleen in een duurdere klasse. Bij boekingen binnen 3 maanden vóór vertrek kunnen wij daarom de vermelde prijzen niet garanderen.

Boeking en aanbetaling
U kunt als volgt een reis boeken:
– door het aanmeldingsformulier volledig (alle velden met *) online in te vullen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, waarop o.a. staat aangegeven hoe en wanneer u dient te betalen.
Wij hanteren een vaste aanbetaling van € 200,00 voor de reis “Discover Edinburgh” en € 300,00 voor “Exploring the Highlands” per persoon, de aanbetaling dient binnen 14 dagen na ontvangst betalingsvoorwaarden overgemaakt te worden. Het restant van de betaling dient uiterlijk 10 weken voor aanvangsdatum van de fotoreis in ons bezit te zijn. Bij het niet voldoen van de betalingsverplichting worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.
Degene die boekt is zowel voor zichzelf aansprakelijk als voor alle deelnemers, die hij/zij aanmeldt. Deze persoon dient 18 jaar of ouder te zijn. 

Niet doorgaan van de reis
Wanneer minder dan het minimum vereiste aantal deelnemers voor een reis geboekt hebben, behouden wij ons het recht voor om deze reis te annuleren. Wij berichten u dit uiterlijk 8 weken vóór vertrek, wij zullen een passend alternatief bieden.  

Annuleringsvoorwaarden 
Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient schriftelijk te geschieden. Bij annulering is iedere reiziger de volgende bedragen verschuldigd: 
– tot 56 dagen voor vertrek: de geldende minimumaanbetaling;
– van 56 tot 28 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
– van 28 tot 14 dagen voor vertrek: 75% van de reissom;
– binnen 14 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.