Fotograaf

De foto’s zijn voornamelijk gemaakt in in de omgeving van noordwest Overijssel, ook maak ik uitstapjes naar andere delen van Nederland en regelmatig naar Schotland. Ik maak daarbij gebruik van sony/canon apparatuur en diverse lenzen, daarnaast werk ik veelvuldig met het Lee en Kase filter systeem.

VERWONDERING - BEWONDERING - VERBAZING - ONTZAG

 

 

Als overtuigd christen zie en ervaar ik de natuur als schepping van God. De schoonheid van de schepping is mijn inspiratiebron voor de foto’s. Tijdens mijn fototochten verwonder ik mij telkens weer over van alles wat ik in de natuur aantref, dat kan zijn van landschappen met geweldige zonsopkomsten en zonsondergangen tot kleine details bijv. dauwdruppels op een grasspriet. Genieten van wat je ziet en hoort, van de stilte, de rust.

Het doel van deze site is niet alleen het tonen van de natuur en daarmee verwondering en bewondering teweeg brengen, maar ik hoop dat deze site zal bijdragen tot het besef dat wij zuinig moeten zijn op de natuur en deze met respect zullen betreden. Ik ben van mening dat de wondermooie natuur veel te bieden heeft en fascinerende beelden oplevert, maar je moet het wel zien en op het juiste moment op de juiste plaats zijn. De schepping is zo geweldig mooi van zonsopgang tot zonsondergang alles heeft zijn tijd, waarvan jij getuige kunt zijn als je het maar wilt zien.

 

Foto’s op deze website zijn exclusief, wilt u een foto bestellen neem dan contact op voor de mogelijkheden en de prijzen.

 

Heeft u nog vragen? laat het mij weten u kunt daarbij gebruik maken van het contactformulier.